Анна Василевська: «Я відвідала не так вже й багато – 24 країни»

Аріна Романська
Сінґапур: їж, дивись, живи
17 Вересня, 2022
Sun and Sea
«Sun and Sea»
17 Вересня, 2022
Анна Василевська
Анна Василевська

Відірватись від землі завжди приємно… Особливо коли попереду – місто чи місце, де ти ще не бував. Для сучасної жінки дуже важливо завжди бути «на висоті», тому слід заздалегідь подбати, щоб у валізі було все необхідне дня комфортного відпочинку та виходів у світ. Своїм досвідом, яке краще збиратися у подорож, ділиться Анна Василевська– топ-модель, телеведуча, актриса театру й кіно і мама.

Якщо рахувати за кількістю країн, то я відвідала не так вже й багато – 24 країни, але в деяких була багато разів. До народження дітей завдяки своїй професії я приїжджала додому лише для того, щоб перепакувати валізу і приготуватися до наступної поїздки. Зараз лечу я сама або з дітьми, однак загальні правила збору незмінні.

Анна Василевська

Щодо підбору гардеробу, то я завжди беру стільки ж вечірніх нарядів, скільки буде вечорів. 

По-перше, я дивлюся у правилах авіаліній, скільки максимально можу взяти кг. Щоб все помістити і ще залишилося місце для покупок. Щодо підбору гардеробу, то я завжди беру стільки ж вечірніх нарядів, скільки буде вечорів. Від кількості днів залежить, чи багато візьму купальників. Аксесуари намагаюся підбирати так, щоб 2-3 варіанти підходили під всі луки. Та найскладніше буває з верхнім одягом: якщо, наприклад, лечу в пуховику, а з собою хочу взяти шубу або пальто. Також завжди враховую, що косметика за вагою займає третину чемодану. З дрібної техніки, як правило, я беру щось для укладання волосся – утюжок або плойку, обов’язково дорожній відпарювач.

Анна Василевська

В ручній поклажі я завжди везу прикраси, техніку, і можливо, дорогі сумочки.

На жаль, я маю сумний досвід крадіжки з багажу та втрати валізи при перельоті.. Цього разу він прийшов, але із запізненням. Тому в ручній поклажі я завжди везу прикраси, техніку, і можливо, дорогі сумочки. Оскільки при затримці багажу одяг можна швидко докупити, а от доречні аксесуари – набагато складніше.

Анна Василевська

Без чого точно не полечу: маска для очей і беруші – це мій спосіб віддалитися від зовнішніх подразників, щоб поспати, крем для рук і спрей для обличчя. А в довгих перельотах накладаю тканинну маску, щоб уникнути зневоднення шкіри.