«Sun and Sea»

Анна Василевська
Анна Василевська: «Я відвідала не так вже й багато – 24 країни»
17 Вересня, 2022
LIKE TRAVEL November
Saroj Bertin: Everything I do, I do with love and passion
31 Жовтня, 2022
Sun and Sea
Sun and Sea
Неможливо зрозуміти бренд, не дізнавшись його історії

Напевно, купальник — один із головних атрибутів відпочинку біля моря. А головний сувенір, який ми привозимо додому, — це рівна засмага.

Sun and Sea
kavychki Інноваційні купальники, які пропускають сонячне проміння і захищають шкіру, як SPF35, — те, про що ми так довго мріяли і що змогли втілити у життя

Торiк, відпочиваючи із сім’єю на приморському курорті, ми зрозуміли, що стомилися мріяти про ідеальну засмагу без білих надокучливих слідів. Так і з’явився молодий екобренд «Sun and Sea».
Сонячні ванни — це не лише бронзовий відтінок шкіри, а й сліди від купальника, опіки, які можуть призвести до пігментації. Щоб не обгоріти, нам постійно доводилось регулярно наносити сонцезахисний крем.
Інноваційні купальники, які пропускають сонячне проміння і захищають шкіру, як SPF35, — те, про що ми так довго мріяли і що змогли втілити у життя.

Sun and Sea
Sun and Sea
kavychki «Sun and Sea» — це також про захист екології, природи та свого здоров’я

Найголовнішою метою у створенні купальників стала рiвна безпечна засмага.
Виконані вони зi спеціального матеріалу, що пропускає 70% ультрафіолету. Сітчаста тканина має всі властивості традиційних матеріалів: еластична, міцна, швидко сохне, не вигорає на сонці та не створює дискомфорту.
«Sun and Sea» — це також про захист екології, природи та свого здоров’я. Надягаючи купальник S&S, ви мінімізуєте використання сонцезахисного крему, хімічний склад якого вбиває корали та підводний світ океану.

Sun and Sea