Весняні фантазії з L’aquarelle

Владимир Шоломицкий
Володимир Шоломицький: Для мене ценз життя — це професійна, волонтерська та громадянська діяльність
15 Квітня, 2022
Азербайджан
Азербайджан. Земля вогню та вогнів
6 Травня, 2022
L’aquarelle
L’aquarelle
Ви уже вирішили, як зустрінете весну? Одягнете на себе сонячну усмішку чи радісний настрій? Інна Кулик, творець бренду прикрас із натурального каміння L’aquarelle, радить звернути увагу на цей модний аксесуар. Обновити колекцію браслетів, додати декілька нових кольє та великих сережок, обов’язково — пару брошок


Бренд L’aquarelle був задуманий Інною Кулик для того, щоб дати можливість будь-якій дівчині та жінці відчути себе унікальною та неповторною, яскравою й трохи грайливою, модною і впевненою у собі. Адже всі ми хочемо саме цього, і особливо навесні!

L’aquarelle
kavychki L’aquarelle(«лякварель») у перекладі з французької означає мистецтво та ремесло

Інна любить бачити у всьому символи та смисли. Так і назву свого бренду вона хотіла наповнити смислом, адже L’aquarelle(«лякварель») у перекладі з французької означає мистецтво та ремесло. Інна каже, що мистецтво схоже на творчість. Це процес створення прикрас, а ремесло — вміння носити біжутерію, додавати у свої повсякденні образи брошки та кольє, сережки та яскраві браслети. Завдяки ним навіть проста сукня заграє по-новому, а піджак виглядатиме більш стильно. Сміливо проявіть свою фантазію і міксуйте аксесуари! Приміром, приколіть брошку в найбільш несподіваному місці — це може бути рукав, манжет, кишеня, піднятий комір. І тоді ви обов’язкововідчуєте цю весну інакше!