Місця, від яких захоплює подих

Азербайджан
Азербайджан. Земля вогню та вогнів
6 Травня, 2022
Анна Ковальчук
Анна Ковальчук: «Україна — це глобальне місце сили»
6 Травня, 2022
Ірина Долгопола
Ірина Долгопола
Подорожуючи різними куточками світу, кожен із нас малює свою картину вражень. Свої найяскравіші туристичні замальовки представляє успішна леді-адвокат та щаслива мама Ірина Долгопола

Найромантичніші місця світу, в яких пощастило побувати: прогулянка у Сан-Марино, де я дісталася неймовірної вежі Гуаїта на Монте-Титано, — звідти відкривається казковий пейзаж. Вид з висоти пташиного польоту на італійські землі — це захоплення! Безумовно, вразила Венеція: коли туди потрапляєш, то спочатку складно усвідомити, що на воді існує ціле місто, безумовно, цедуже романтичне місце. Також полюбилися мені вузькі вулички Риги та старе місто в Таллінні.

туристичні замальовки
туристичні замальовки
kavychki До речі, море в Одесі теж класне. У планах — Дубай і, напевно, побувати на островах

Найдивовижніші місця, від виду яких захоплює подих:звичайно, не забудеться краса і міць Ніагарського водоспаду, а Фінська затока прекрасна! Найбільший у Європі скельний лабіринт Луїзенбург у Баварії — це дивовижна гориста місцевість, укрита мішаним лісом, де лежать гранітні валуни неймовірних розмірів. І все це доповнено печерами та надзвичайно красивою природою. Також мені пощастило бачити озеро Ізео,воно лежить між містами Бергамо та Брешіа(Італія). Крім того, що це озеро серед скель являє собою надзвичайно гарне видовище, там чудова набережна з кафешками, а лебеді спокійнісінько підпливають до людей.

Якщо на море, то куди? Найчастіше на морі я відпочивала в Болгарії: там завжди весело для молоді та чудові піщані пляжі для дітей. Чудово проводити відпустку в Єгипті, у Туреччині, востаннє мені дуже сподобалося в Кемері: море з видом на гори — це дуже красиво! Також припав до душі відпочинок на морському узбережжі в Ріміні — зустрічала там літній Новий рік одного разу. Але цей рожевий вечір краще раз побачити, ніж про нього розповідати. Уявіть собі: узбережжя в пелюстках троянд, усі люди в рожевому, рожевий салют — дуже кумедне видовище! До речі, море в Одесі теж класне. У планах — Дубай і, напевно, побувати на островах.

туристичні замальовки
туристичні замальовки
kavychki Найкращі подорожі Україною — це і екскурсії до Львова, Чернівців, Одеси, Сум, Дніпра (мої рідні краї), люблю Хортицю, Київ дуже люблю. Україна — гарна, гостинна країна!

Шопінг в інших країнах. Перше, що спадає на думку, — це Нюрнберг, там магазинів гарних чимало, і гарні ярмарки на Різдво,і взагалі дуже романтично.

Куди ще раз повернулися б, щоби прогулятися? Багато місць, де дуже сподобалося; точно в усі перераховані вище повернулася б, а також у Прагу, Карлові Вари та Лейпцизький зоопарк. Найкращі подорожі Україною — це і екскурсії до Львова, Чернівців, Одеси, Сум, Дніпра (мої рідні краї), люблю Хортицю, Київ дуже люблю. Україна — гарна, гостинна країна!

туристичні замальовки
туристичні замальовки

Про які поїздки мрію? Дуже хочеться поїхати в романтичну Барселону з дивовижною архітектурою, в розкішний Дубай, романтичний та надихаючий Париж,казковий і ні на що не схожий Амстердам та багато ще куди!