Анна Ковальчук: «Україна — це глобальне місце сили»

Ірина Долгопола
Місця, від яких захоплює подих
6 Травня, 2022
edem.tour
Подорожі зі смаком
6 Травня, 2022
Анна Ковальчук
Анна Ковальчук
Здорове тіло починається з гармонії в душі, а вона своєю чергою відповідає за нашу енергетику. Що випромінювати та де заряджатись, знає лікар і психолог, астролог, таролог і майстер рейки Анна Ковальчук

Анно, у своїй практиці Ви поєднуєте методи класичної медицини та нетрадиційної. Як працюють у цьому процесі астрологія, карти таро, рейки?
Я вважаю себе нетиповим лікарем, який має свій підхід до поняття здоров’я. Це не тільки здорове фізичне тіло — те, чим займається класична медицина. Я розглядаю здоров’я ширше. Окрім соматичного та психічного, це повноцінне життя та задоволення від нього — радість від улюбленої справи, сім’ї, від того, що людина йде своїм шляхом призначення. У мене є різні методи, котрими я як наставник допомагаю людині досягти цього стану. Мої інструменти — це психологія, астрологія, нумерологія, карти таро, рейки як метод біоенерготерапії тощо.

Анна Ковальчук
kavychki Я бачу медицину майбутнього — працюючою та ефективною. У неї обов’язково буде індивідуальний підхід

Ви працюєте над створенням клініки Медицини третього тисячоліття. Що це за проєкт і якою Ви бачите медицину майбутнього?
Клініка — це моя мрія, моє дітище, яке одного разу стане реальністю. Я прагну, щоб усі передові методи західної медицини танапрацювання стародавньої східної медицини були доступні кожному українцю — в мегаполісічи у глухому карпатському селі. Такою я бачу медицину майбутнього — працюючою та ефективною. У неї обов’язково буде індивідуальний підхід.

Вам пощастило вчитися у майстрів в Індії, Непалі та Бутані. Це вплинуло на Ваш світогляд?
На Сході я навчалася духовних практик, в Індії отримала 3-й і 4-й ступінь рейки. Я безмежно вдячна вчителям, країні та атмосфері спокою, що там панує. Коли прилетіла зі своїми тривогамидо Бутану — миттю все стало на свої місця. Люди та буддизм навчили мене медитативного спокою,навчили по-справжньому цінувати життя. Завдяки цьому безцінному досвіду медитативного проживання життя я маю внутрішній стрижень.

Анна Ковальчук
kavychki У Дубаї все просякнуте енергією багатства, і туди слід їхати тим, хто хочейого примножити

Зцілюючи тіло і душу, Ви витрачаєте величезний внутрішній ресурс. Як його наповнюєте?
Я не витрачаю, а передаю енергію і в цьому бачу свою місію. Взаємодія з людьми є дуже енерговитратною, тому я наповнюю свій ресурс завдяки подорожам. Це мене надихає, наповнює та дарує море вражень, як, наприклад, недавня поїздка на Мальдіви. Коли летіли з сином на острів, то боялися, що будемо лежати на пляжі й нудьгувати. Насправді у нас не було жодної вільної хвилини: годування скатів, сноркелінг на рифі, плавання на каяках, велопрогулянки, медитації, СПА та споглядання природи. У кожного куточка землі є своя енергетика — у Мальдів вона земнай випромінює достаток. У ній відчувається присутність давньої мудрості людей,котрі жили тут багато століть тому.

У світі багато місць сили. Але й сила буває різна. Якщо людина, наприклад, прагне багатства, де вона може підзарядитися?
Кожна країна — це місце сили, просто треба розуміти, куди й навіщо ти їдеш. Наприклад, в Індію потрібно їхати з відкритим серцем, інакше вона видасться вам брудною та злиденною і точно не сподобається. У Дубаї все просякнуте енергією багатства, і туди слід їхати тим, хто хочейого примножити. Така мандрівка, безумовно, дасть стимул займатися бізнесом.

Чи є джерела правильної енергії в Україні?
Україна — це глобальне місце сили, починаючи з Карпат, Кам’яної Могили, скель Довбуша, а ще є Трипілля, Медобори, Бакота, гора Тотоха. Ми їдемо заряджатися далеко за моря та океани і не цінуємо того, що є на рідній землі. Я вважаю, що нашу країну можна зробити туристичною меккою. Головне — вибудувати гарну інфраструктуру, щоби приїжджали туристи з усього світу. Водночас важливо розвивати внутрішній туризм.

Мрії живлять душу та мотивують нас. Де ще хочете побувати?
Мрію потрапити до Тибету та зробити кору навколо священної гори Кайлас. Дуже хочу побачити вічні сніги Гренландії, дивовижні скульптури на острові Пасхи та Мачу-Пікчув Перу, водоспад Вікторія в Африці. Сподіваюся, коли пандемія закінчиться, можна буде вільно подорожувати.