Ольга Бурцева вміє наповнювати світлою енергією все, до чого має відношення

DARA
DARA: Ніколи не втрачати присутність духу і не зраджувати свою мрію!
18 Грудня, 2021
Баден-Баден
Для душі та тіла: найкращі термальні курорти Європи
18 Грудня, 2021
Ольга Бурцева
Ольга Бурцева

У сім’ї вона зберігає ідеальний баланс та теплоту, а в роботі є мудрою натхненницею. Ольга вміє одночасно насолоджуватися моментом і ставити для себе нові вершини для розвитку. Сьогодні ми поговорили з нею про самодостатність, родину та важливість духовного зростання

Ольго, Ви успішна, самодостатня жінка, що розвивається як зовні, так і внутрішньо. Розкажіть, як навчитися приймати світ і жити в ньому гармонійно?
Якраз-таки за допомогою того, щоб ніколи не зупинятися і постійно розвиватися як внутрішньо, так і зовні. Гармонія до нас приходить саме тоді, коли ми наповнюємо себе розвитком, коли ми не забуваємо про те, що «рух – це життя», коли ми щось пізнаємо: неважливо, позитивний це досвід чи негативний — тим самим ми відчуваємо баланс і гармонію в нашому житті. Коли ми можемо самі вирішувати, що з нами залишається у житті, а що ні — цим і визначається успішна людина. Адже вона ніколи не стоїть на місці і не зупиняє свою увагу на одному з процесів, їй цікаво йти вперед не тільки одним шляхом, а ще й розвиватися всебічно. Великі світові корпорації та багато компаній усе частіше виставляють вимоги, що їхній співробітник має бути багатогранним, щоб він був більш універсальним. І тут є про що замислитись.

Ольга Бурцева

kavychki Дуже важливо, коли ти можеш собі дозволити об’єктивно дати оцінку: сказати, що ти молодець, чи об’єктивно визнати, що ти ще не досяг певної висоти у потрібному тобі питанні

Які в житті основні правила «золотого балансу», котрого Ви завжди дотримуєтесь?
Насамперед, залишатися вірною собі. Дуже важливо, коли ти можеш собі дозволити об’єктивно дати оцінку: сказати, що ти молодець, чи об’єктивно визнати, що ти ще не досяг певної висоти у потрібному тобі питанні. Також важливим є вміння не втрачати пильність, тому що в будь-якому напрямку завжди є куди рухатися і рости — це допоможе не робити помилок, ставитися до своїх рішень дбайливо та з обережністю.

Ольга Бурцева
Ольга Бурцева

kavychki Керівник має бути натхненником, завжди бути сповненим енергії — це дуже важливо як фундамент

Ви успішний керівник. Розкажіть, як боретесь із негативними емоціями, пов’язаними з роботою.
Бути керівником – це означає максимально грамотно та вчасно встигати перезавантажуватись. Важливе також уміння зберігати енергію, і це вміння буде наймудрішим. Керівник має бути натхненником, завжди бути сповненим енергії — це дуже важливо як фундамент, який є для співробітників джерелом упевненості, натхнення, і це сприяє загальному успіху компанії.

Ольга Бурцева

Ми знаємо, що сім’я для Вас завжди на першому місці. Розкажете нам про Ваші родинні традиції?
Сімейні традиції дуже важливі для кожної родини. Вони виховують дуже важливі якості й із покоління до покоління вчать цінувати головні речі у житті. У моїй родині ми поважаємо і дотримуємося своїх традицій, і про них можна розповідати дуже довго: це і традиції на свята, традиції на важливі дати, навіть традиції на вихідні дні… Але є ті, які ми особливо зберігаємо та оберігаємо, наприклад, у нас є сімейна книга, в якій зберігаються зворушливі спогади всієї нашої родини. Кожна дитина має улюблену іграшку, що я вважаю дуже важливим у цьому віці. Також у моїх дітей є традиція скрізь носити з собою талісмани, які мають для них значення. А щодня на нас з дітьми чекає особливий ритуал підготовки до сну… І це особливий час для них і для мене. Це ті цінні речі, що їх діти пронесуть крізь усе своє життя, це те, що визначає їхню сім’ю та їхнє коріння.

Ольга Бурцева

Ви любляча мати. Як Ви вважаєте, який основний фундамент потрібно закласти дітям під час їхнього розвитку?
Як відповідальна мати я виступаю за дисципліну, що в майбутньому дасть великі плоди, але й уже зараз вона дала моїм дітям чимало. Вони практично скрізь устигають бути першими, навіть не усвідомлюючи цього — я дізнаюся про це щодня з особистого спостереження та від наших освітян. Також діти в такому маленькому віці вже багато знають про етикет. Уже зараз вони дуже чуйні, вміють мислити, розумно міркувати, я вже бачу, як у них зароджується характер і з’являється духовна наповненість.

Ольга Бурцева

kavychki Я є людиною, яка дуже любить дощ, у цю погоду я ніби прокидаюсь і почуваюся чудово

Як Ви проводите час для відпочинку у галасливому мегаполісі? І який відпочинок вважаєте найкращим для всієї родини?
Я є людиною, яка дуже любить дощ, у цю погоду я ніби прокидаюсь і почуваюся чудово. Але коли йдеться про мою родину, то я заново закохуюсь у сонячні дні! Спостерігати за дітьми на природі, насолоджуватися свіжим вітром, отримуючи вітамін D, — що може бути краще?! Для відпочинку всієї родини я однозначно виберу відпочинок на природі.