Володимир Шоломицький: «Допомагаючи іншим, ти відчуваєш, що можеш змінити життя людей»

Поцелуи солнца: правда и мифы о пигментации
22 Серпня, 2021
Михайло Золотар
Михайло Золотар: Країна кави — Sky Cofee
16 Грудня, 2021
Володимир Шоломицький
Володимир Шоломицький

Досвід, довіра, допомога — так виглядає 3D-модель життя від Володимира Шоломицького. Це той надійний фундамент, на якому тримається успішний медичний бізнес із розгалуженою мережею клінік. Це головні принципи взаємодії зі світом і людьми, з командою на роботі, з однодумцями — у громадській діяльності та волонтерстві

Про те, що Ви — людина, далека від марнославства, говорить уже той факт, що мережу клінік Ви назвали на честь іншого лікаря, а не себе. Розкажіть про це детальніше.
Медичні центри були названі на честь В’ячеслава Васильовича Гальченка — заслуженого лікаря України, стоматолога за фахом. Це була людина з величезним багажем знань і практичного досвіду, Професіонал з великої літери, який вилікував і подарував здорову та красиву усмішку тисячам пацієнтів. Його самовіддане служіння справі всього життя — взірець для мене та всіх лікарів, які працюють у наших клініках. Ми робимо все для того, щоб наші пацієнти могли отримати повноцінне, якісне, високопрофесійне та сучасне обслуговування. Для цього постійно вдосконалюємо та покращуємо якість медичних послуг, модернізуємо обладнання, котре зараз відповідає всім європейським стандартам.

Володимир Шоломицький

Громадська діяльність — невід’ємна і дуже важлива частина мого життя, адже допомагаючи іншим, ти відчуваєш, що можеш змінити життя людей.

Успішність Вашого бізнесу прямо пов’язана з цими високими стандартами? Чи є ще важливі складові роботи, завдяки яким Вам довіряють своє здоров’я тисячі українців?
Я вважаю, що у приватному медичному бізнесі замало бути здібним менеджером і добре розумітися на економічних показниках. Для того щоб бути ефективним керівником і щоб люди отримували якісне медичне обслуговування, директор обов’язково повинен знаходити спільну мову з лікарями, а отже, мати диплом і спеціалізовану освіту. Адже від цього прямо залежатиме, наскільки швидко керівник вникне в суть питань і вирішить проблему. Безумовно, створюючи мережу медичних клінік, потрібно мати добрі комунікативні навички, вміти конструктивно та цивілізовано спілкуватися з людьми, правильно висловлювати й аргументувати свою позицію.

Володимир Шоломицький

  Громадська діяльність навчила мене об’єднувати людей і правильно формувати спілкування з партнерами, не зациклюватися на власній думці, а концентрувати увагу на інтересах та потребах клієнтів.

Ви керівник Благодійного фонду «Медична служба НМП України» та Благодійного фонду з розвитку інвалідного спорту «Діброва», заступник голови комітету з охорони здоров’я Громадської ради при КМДА й у Солом’янському районі столиці, волонтер медичних гуманітарних місій у зонах бойових дій. Що спонукає Вас робити стільки добрих справ?
Громадська діяльність — невід’ємна і дуже важлива частина мого життя, адже допомагаючи іншим, ти відчуваєш, що можеш змінити життя людей. Особливо коли йдеться про людей похилого віку та з обмеженими можливостями. Саме тому я разом з активістами фонду «Діброва» роблю все, щоб сприяти розвитку інвалідного спорту в Україні. Також я намагаюся зробити медичні послуги максимально доступними для всіх. Громадська діяльність навчила мене об’єднувати людей і правильно формувати спілкування з партнерами, не зациклюватися на власній думці, а концентрувати увагу на інтересах та потребах клієнтів.

Володимир Шоломицький

Першим же і найбільш важливим, безцінним та унікальним є людський ресурс — творчий потенціал людини, її інтелект, готовність присвятити свій вільний час тим, хто цього потребує

Володимире Васильовичу, що, на Вашу думку, є головною рушійною силою доброчинності?
Можливо, Ви будете здивовані, але я глибоко переконаний, що гроші в благодійництві — це другорядний елемент. Першим же і найбільш важливим, безцінним та унікальним є людський ресурс — творчий потенціал людини, її інтелект, готовність присвятити свій вільний час тим, хто цього потребує. Тож якщо є бажання допомогти, засіб завжди знайдеться!

@vladimir808080