Ксенія Литвин: «Я несамовито, як дитина, радію новим враженням!»

Михайло Золотар
Михайло Золотар: Країна кави — Sky Cofee
16 Грудня, 2021
Олеся Лёнбергер: Былые стандарты красоты и возрастные ограничения — это пережитки прошлого
17 Грудня, 2021
Ксенія Литвин
Ксенія Литвин

Подорожі як ніщо інше наповнюють нас яскравими враженнями, підіймають настрій та розширюють світогляд. З подорожей ми повертаємося оновленими та натхненними. Мандрівниця Ксенія Литвин нещодавно відвідала Туреччину та Грузію. Що її вразило найбільше в цих країнах, які емоції вона пережила під час своїх подорожей та де саме рекомендує побувати нашим читачам, – своїми враженнями вона поділилася у наступному інтерв’ю.

Ксенія, Ви дуже любите подорожувати. Нещодавно Ви побували в Туреччині та Грузії. Яка з цих двох країн найбільше Вас вразила? Що справило найбільше враження?
Я з тих людей, які люблять добрі і гарні емоції, скажу більше – я цим живу! Тому можу щиро сказати, що подорожі – це і є саме ці емоції. Дуже люблю мандрувати, я несамовито, як дитина, радію новим враженням!
Мої останні країни, в яких я поринула у вирій найкращих почуттів, це Грузія та Туреччина. Чесно скажу, що обидві країни вразили мене неймовірно. Навіть не можу сказати, що якась з них мені сподобалась більше, але враження неперевершені!
Грузія – це колорит вулиць, це нереальна грузинська атмосферність (добрі, завжди с гарним настроєм та посмішками люди), смачна гастрономія (це окреме кохання). Старе Тбілісі – це просто живий музей під відкритим небом, кожен метр тут – це грузинський колорит. Окремо можна довго розповідати про інші містечка Грузії. Це міста, від краси яких набираєш повітря від захвату і не можеш видихнути, бо захопленню немає кінця.

Грузія, Туреччина

kavychki Це міста, від краси яких набираєш повітря від захвату і не можеш видихнути, бо захопленню немає кінця.

Що Вам сподобалося більше: гори чи море? Куди б Ви порекомендували вирушити нашим читачам?
У Туреччині я була останній раз в горах. Це нескінченність найчистішого повітря, яким не можливо надихатися. Вибачте, але це кисневий екстаз! Ця турецька місцина вражала своїми красотами, величчю гір і майже казковим природним розташуванням своїх ресурсів.
Я як людина, яка любить природну естетику, просто рекомендую побувати і в Грузії, і в гірській Туреччині. Це незабутні емоційні враження, це набуття нереальної енергії!

Ксенія Литвин
Ксенія Литвин
Грузія, Туреччина
Ксенія Литвин

kavychki Я з тих людей, які люблять добрі і гарні емоції, скажу більше – я цим живу! Тому можу щиро сказати, що подорожі – це і є саме ці емоції.

Як Вам грузинська кухня та традиції? Яка страва та напій сподобалися найбільше?
Як я вже і казала, грузинська кухня – це кохання. Я люблю хінкалії, але там хінкалії – це гастрономічний витвір мистецтва. А соуси які… Ну, і окреме кохання – це вино. Симфонія смаків як білого, так і червоного вражає. Ми з подругами навіть придумали назву цим напоям – «магія червоного» та «магія білого»!
Ну а у Туреччині – це солодощі, які ну аж ніяк не можуть залишити жодного байдужим, тому що своїм ароматом та виглядом так і ваблять до себе…

Грузія, Туреччина
Грузія, Туреччина

kavychki Я як людина, яка любить природну естетику, просто рекомендую побувати і в Грузії, і в гірській Туреччині

Де, на Вашу думку, живуть найбільш темпераментні чоловіки: у Грузії чи Туреччині? Чи не було проблем із надмірно нав’язливою увагою східних чоловіків?
На мою вдачу, мені таланило в обох країнах на добрих та гарних людей. Грузини – більш емоційні та балакучі, ніж турки. Але це, можливо, через язиковий бар’єр: в тій Туреччині, де я була останнього разу, у вжитку тільки англійська та турецька мови, а в Грузії тебе всі розуміють. Щодо ставлення, то, як чули, що я з України, то скрізь приймали майже як рідну. Таки люблять нашу неньку Україну навіть у інших країнах, так само, як і я її щиро люблю!
Після цих мандрів гарний настрій мене ще довго не полишав, тому і вам з усією впевненістю рекомендую відвідати ці країни та наповнитися такими ж гарними та добрими враженнями!